«Άρωμα» Μαγνησίας στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Για 43η χρονιά διεξάγεται φέτος το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας με στόχο να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει την δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.Αξίζει να αναφέρουμε πώς φέτος λόγω των καταστάσεων διεξάγεται για πρώτη φορά ταυτόχρονα και σε φυσικούς χώρους και online.

Το  Φεστιβάλ που διεξάγεται από τις 20 εως τις 26 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει για το 2020: το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, το Διεθνές Σπουδαστικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και το Pitching Lab. Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ολύμπια» και το Δημοτικό Ωδείο.

«Άρωμα» Μαγνησίας στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Φέτος στο φεστιβάλ συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή και τρείς Μαγνησιώτες.

Μαζί με τον Πολωνό σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι, στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού συμμετέχουν: η ηθοποιός Θέμιδα Μπαζάκα, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, η βολιώτισσα συγγραφέας Λένα Διβάνη και ο βελεστινιώτης σκηνοθέτης Στέργιος Πάσχος.

Ενώ στο νεοσύστατο Διεθνές Σπουδαστικό τμήμα η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Διακοσάββα, δημοσιογράφο, Λήδα Βαρτζιώτη & τον βολιώτη Δημήτρη Τσακαλέα, σκηνοθετικό δίδυμο και Άλκη Πολίτη, σεναριογράφο, σκηνοθέτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ πατώντας εδώ

Τέλος η Βολιώτισσα Αναστασία Κρατίδη συμμετέχει στο Φεστιβάλ Δράμας με τη νέα της ταινία «Στα Βήματά της».


Comments are closed.