Άνθρωποι δικοί μας. Αριστείδης Γεωργίου- Σεφ

Ο Αριστείδης Γεωργίου γεννήθηκε το 1968 στα Κάτω Λεχώνα  Βόλου.Πλέον διακεκριμένος Σεφ μαγειρικής σε παγκόσμια κλίμακα στην  Ελληνική και  Μεσογειακή κουζινα. Μετανάστης στην Γερμανία από το 1990 και κύρια απασχόληση την γαστρονομία…Τον Απρίλιο 2019  εντάχθηκε   στην «Λέσχη Ελληνικής Γαστρονομίας» μέλος της ελληνικής λέσχης αρχιμαγείρων και μέλος παγκόσμιας λέσχης μαγείρων .

28 έτη αδιάκοπα με παρουσιάσεις και εργασία στην ελληνική γεύση, παντρεύοντας την παραδοσιακή γεύση με νέες παρουσιάσεις .

Στα 50 χρόνια του ήρθε  η αναγνώριση λαμβάνοντας τον τίτλο του  Αρχιμάγειρα Σεφ . Εργάστηκε σε εστιατόρια στη Γερμανία  όπου διαμένει τα τελευταία 30 χρόνια όπως επίσης  Κύπρο,Ρόδο,Μαρόκο,Ιταλία αποσπώντας τον τίτλο του Σεφ ιταλικής πάστα κουζίνα με Άριστα. Ισπανία  και Πορτογαλία  κατακτώντας τον τίτλο Σεφ μεσογειακής κουζίνας.. 

Διετέλεσε Σεφ στο Svea Hotel Rhodes και Σεφ  στο Svea Hotel Sweden Stockholm  πάντα με ελληνικές αλλά και με σημαντικές συνταγές του Πηλίου.

Διακεκριμένος Chef στο Kochibis Hotel Germany.

Σε κάθε γωνία της  Γης πάντα αναδεικνύει  την ελληνική γαστρονομία όπως και το έτος  2009  στην Αυστρία με δικές του συνταγές με βάση το Πήλιο. 

Τέλος είναι αντιπρόσωπος μαγειρικής δεξιοτεχνίας τοπικών εδεσμάτων Μαγνησιας και    επισκέπτεται πολύ συχνά τον τόπο καταγωγής του , τα υπέροχα Κάτω Λεχώνια.


Comments are closed.