Κοντά στους επαγγελματίες μας ERGOFOS E.E

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρομηχανολογικών έργων στην περιοχή μας είναι η ‘’ ERGOFOS ΕΕ’’

Με συνέπεια και ειλικρίνια έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των υψηλών προσδοκιών όπως απαιτεί η δραστηριότητα της . Η Secret Volos μίλησε με τον υπεύθυνο της επιχείρησης κ.Νικο Παπαϊωάννου

Πείτε μας δυο λόγια για την επιχείρηση ( από πότε δραστηριοποιείστε, ποιο το αντικείμενο κλπ)

Η Ergofos ιδρύθηκε το 2009 με κύρια δραστηριότητα τα Ηλεκτρομηχανολογικά και ενεργειακά έργα. Σήμερα επικεντρώνεται σε δύο κυρίως κλάδους.  Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και στις εγκαταστάσεις θέρμανσης με αιχμή το Φ.Α.

Ποιά τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του επαγγέλματος;

Τα μειονεκτήματα ξεκινούν από τη γενικότερη αβεβαιότητα της αγοράς που πρωτίστως χτυπά τους ελεύθερους επαγγελματίες.  Τα πλεονεκτήματά μας είναι πως στα τεχνικά επαγγέλματα σου δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσεις όταν επιδιώκεις την αρτιότητα στα έργα που εκτελείς, όταν η συνέπεια αποτελεί προτεραιότητα για σένα, όταν ενημερώνεσαι και παρακολουθείς τις νέες τεχνολογίες και κυρίως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα εγγενώς και μόνο από τη φύση της δουλειάς παρά μόνο όσα καταφέρνει κάποιος με τη συνεχή εγρήγορση και την αδιάκοπη προσπάθεια.  Αυτό είναι χαρακτηριστικό και της δικής μας προσπάθειας αν και θα πρέπει βεβαίως να αναφέρουμε πως και η παρούσα συγκυρία στην αγορά του Φ.Α. είναι μάλλον ευνοϊκή.

Απασχολείτε προσωπικό;

Η εταιρεία μας απασχολεί περίπου 15 άτομα και ευελπιστούμε σε περαιτέρω ανάπτυξη με ταυτόχρονη αύξηση του προσωπικού μας. Θα ήθελα δε να τονίσω πως εκτός από τους έμπειρους συνεργάτες μας στους οποίους βασιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας, δίνουμε μεγάλη σημασία και στην ανανέωση του προσωπικού με νέους ανθρώπους, κυρίως από τον κλάδο των μηχανικών.

Αν θα επιλέγατε ένα λογο για το οποίο ξεχωρίζετε, ποιος θα ήταν αυτός;

Όπως προανέφερα,  η αρτιότητα των έργων μας και η συνέπεια αποτελούν βασικά μας γνωρίσματα. Εκείνο όμως που μας κάνει να ξεχωρίζουμε,  κυρίως στα έργα θέρμανσης, είναι πως είμαστε πάντα πολύ κοντά στους πελάτες μας, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη. Τα τηλέφωνα της εταιρείας μας, είναι χωρίς υπερβολή,  ανοιχτά, 24 ώρες το 24ωρο.

Ποια ήταν τα σημαντικότερα πράγματα που έπρεπε να προσέξετε αυτά τα χρονια που δραστηριοποιείστε στο χώρο για να σας αγαπήσουν οι πελάτες σας ;

Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε, μεγάλη έμφαση στην ανάγκη των πελατών να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια μέσα από τη συνεργασία μαζί μας. Πως μπορούν να μας εμπιστευτούν.     Ποιότητα και αξιοπιστία, είναι  οι πρωταρχικές μας επιδιώξεις.  Προτεραιότητα μας, ο ικανοποιημένος πελάτης.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τον κλάδο σας ; Αν ναι εκτιμάτε ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει αντανάκλαση στην ποιότητα που δίνεται στον πελάτη;

Αρχικώς ναι. Θα έλεγα όμως πως η συνέχεια,  μετά τον πρώτο καιρό,  είναι μάλλον θετική. Οι επιπτώσεις στον κλάδο μας είναι μικρότερες σε σχέση με  τους αρχικούς μας φόβους.

Δώστε μας κάποια στοιχεία επικοινωνίας για να σας βρούνε οι πελάτες σας.

Η εταιρεία μας στεγάζεται στην οδό Αγ. Δημητρίου 43Α. Τηλ. 2421400385. Υπεύθυνος: Ν. Παπαϊωάννου,  κινητό 6939868952.


Comments are closed.