Νίκος Νάνος. Συμβάλει σε ένα υγιές και ποιοτικό περιβάλλον.

Πόσοι άραγε συμπολίτες μας αγνοούν την σωστή συντήρηση αλλά και την καθαριότητα του τζακιού τους; Πόσα νοικοκυριά αυτό τον καιρό στην περιοχή μας ψάχνουν εξιδεικευμένους επαγγελματίες να καθαρίσουν το τζάκι τους ;

Πόσα καταστήματα,καφετέριες,μπαρ,ξενοδοχεία, εστιατόρια θέλουν να συντηρήσουν και να απολυμάνουν τους αεραγωγούς κλιματισμού και εξαερισμού και η εξεύρεση σωστού επαγγελματία είναι δύσκολη;

Για όλα αυτά εμείς στη secret volos βρήκαμε τη σωστή λύση ‘’ ΝΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ’’

Όλοι ίσως θα έχετε ακουστά το όνομα αυτό απλά εμείς θελήσαμε να μιλήσουμε μαζί του για να μας δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την επιχείρηση και για διάφορα αλλά επίκαιρα ζητήματα .

Πείτε μας δύο λόγια για την επιχείρηση (από πότε δραστηριοποιείστε, ποιό είναι το αντικείμενο κλπ)

Η επιχείρηση «Νάνος Νίκος» δραστηριοποιείται από το 2003 στον χώρο του κλιματισμού( εμπόριο-εγκατάσταση-συντήρηση και επισκευή) ,ενοικίαση κεντρικών κλιματιστικών μονάδων, του εξαερισμού επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων, του καθαρισμού και απολύμανση αεραγωγών, της συντήρησης απαγωγής συστημάτων εξαερισμού κεντρικής κουζίνας, του καθαρισμού τζακιών αλλά και στον κομμάτι των μελετών εγκατάστασης ψύξης – θέρμανσης σε οικιακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Ποιά τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του επαγγέλματος;

Στα πλεονεκτήματα του επαγγέλματος πρέπει να σημειωθεί η κοινωνική προσφορά μας καθώς συμβάλλουμε με την εργασία μας σε ένα πιο υγιές και ποιοτικό περιβάλλον για τον άνθρωπο τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό χώρο τους. Επιπλέον, στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης συμβάλλουμε καθοριστικά στην διατήρηση όλων των ειδών εκείνων που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. 

Σήμερα περισσότερο από ποτέ και σε αντίθεση με το παρελθόν, ο κλιματισμός δεν είναι είδος πολυτέλειας αλλά αναγκαιότητα. Στα μειονεκτήματα του επαγγέλματος θα πρέπει να αναφερθεί η επικινδυνότητα αλλά και οι αντίξοες συνθήκες που καλούμαστε να εργαστούμε σε αρκετές περιπτώσεις.

Απασχολείτε προσωπικό;

Στην επιχείρηση μας απασχολούνται συνολικά 15 άτομα εκ των οποίων οι12 απαρτίζουν τα 6 συνεργεία μας σε Βόλο και Σκιάθο και οι υπόλοιποι καλύπτουν τις ανάγκες των γραφείων μας.

Αν θα επιλέγατε έναν λόγο για τον οποίον ξεχωρίζετε, ποιος θα ήταν αυτός;

Η πολυετή εμπειρία μας έχει ως αποτέλεσμα να έχει «χτιστεί» μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, μια σχέση που στηρίζεται μεταξύ άλλων και στην αμεσότητα, την υπευθυνότητα αλλά και την συνέπεια μας.

Ποια ήταν τα σημαντικότερα πράγματα που έπρεπε να προσέξετε αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείστε στον χώρο για να σας αγαπήσουν οι πελάτες σας;

α. ειλικρίνεια  β. ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών γ. ανταγωνιστικές τιμές

Η πανδημία έχει επηρεάσει τον κλάδο σας;

Όπως σε όλους τους κλάδους του επιχειρηματικού κόσμου έτσι και στον δικό μας φυσικά και υπήρξε αντίκτυπος των επιπτώσεων της πανδημίας, με αποτέλεσμα την μείωση του όγκου εργασιών μας αφού ένα μεγάλο τμήμα αυτών των εργασιών αφορά τον χώρο εστίασης αλλά και του τουρισμού, οι οποίοι δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα.

Αν ναι, εκτιμάτε ότι όλη η κατάσταση αυτή έχει αντανάκλαση στην ποιότητα που δίνετε στον πελάτη;

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας δεν υπήρξε ποτέ θέμα διαπραγμάτευσης, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει και στην περίπτωση της πανδημίας.

Δώστε μας κάποια στοιχεία επικοινωνίας για να σας βρουν οι πελάτες σας.

Κεντρικό κατάστημα: Κύπρου 11Α
Υποκατάστημα: Τέρμα Ευαγγελιστρίας,Σκιάθος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2421072925  – 2427024400
E-mail: info@nanosair.gr


Comments are closed.