Πρόσωπα της Μαγνησίας. Αθανασία Τακτικού-Δικηγόρος διεθνούς εμπορικού δικαίου

Η  Αθανασία Τακτικού,  Σάσα για όλους όσους την γνωρίζουν προσωπικά, γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1976 και μεγάλωσε στον Βόλο, όπου φοίτησε στο Κλασσικό Λύκειο Βόλου. Σε ηλικία 18 χρονών σπούδασε στον Εκπαιδευτικό Ευρωπαϊκο Ομιλο Αθηνών στο τμήμα Διερμηνείας και Μετάφρασης και το 1997 τελείωσε τα GCSE A’ Levels στο ιδιωτικό κολλέγιο Costeas – Geitonas στην Αθήνα.

Το 1997 ταξίδεψε στην Μεγάλη Βρετανία όπου σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Kingston Upon Hull στο Yorkshire και εκεί έκανε και το Μάστερ της στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Κατόπιν έκανε την πρακτική της σε γνωστή δικήγορική εταιρία του Λονδίνου και μετέπειτα το 2001 ξεκίνησε την καριέρα της ως Δικηγόρος σε Λονδρέζικη εταιρία μόδας.

Τον Σεπτέμβριο του 2001 ξεκίνησε και η σχέση της με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ζει και εργάζεται μόνιμα απο το 2007. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, έχει δύο κόρες την Κρυσταλία και την Έμιλυ και ένα γάτο τον Όζυ. Αγαπάει το διάβασμα, την μόδα και τη μουσική, ιδιαίτερα το πιάνο που παίζει και η ίδια από παιδί.

Ταξιδεύει όσο συχνά της επιτρέπει το πολυάσχολο πρόγραμμα μιας εργαζόμενης μητέρας και διεθνούς δικηγόρου και όταν επισκέπτεται την Ελλάδα το πιο αγαπημένο της μέρος είναι η Σαντορίνη.


Comments are closed.