Αφιέρωμα στη «δικιά» μας Εστουδιαντίνα απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ1

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020,  στις 22:00, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, ενώνει τη Δύση με την Ανατολή και το χθες με το σήμερα, μέσω της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Βόλου, της δυναμικής ορχήστρας από τον Βόλο με τη διεθνή αναγνώριση!

Με νέο εντυπωσιακό σκηνικό και με την ίδια αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, η εκπομπή μάς προσκαλεί και φέτος σε μουσικά ταξίδια με ξεχωριστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουμε μαζί μελωδίες και στίχους που όλοι αγαπάμε.

Οικοδεσπότες της εκπομπής η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, οι οποίοι λένε «ναι» στο καλό ελληνικό τραγούδι, με ξεχωριστά μουσικά αφιερώματα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, με δημοφιλείς καλεσμένους, πλούσιο αρχειακό υλικό και μια ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς.

Αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00, με οδηγό τον ιδρυτή, καλλιτεχνικό διευθυντή, σολίστ του σαντουρίου και μαέστρο της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, Ανδρέα Κατσιγιάννη, ταξιδεύουμε σε υπέροχους μεσογειακούς ήχους με αγαπημένους συνταξιδιώτες.

SONY DSC

Ο Μάριος Φραγκούλης, σε απόλυτη σύνδεση με την ορχήστρα, μας μετέφερε στην Ανατολή… και ακόμη παρά πέρα.

SONY DSC

Η Ηρώ Σαΐα μας ταξίδεψε, με τη χαρακτηριστική φωνή της, από τη Σμύρνη στον Πειραιά.

Στην ίδια ρότα και ο Μπάμπης Τσέρτος, καλλιτέχνης που συμπράττει με την ορχήστρα από την πρώτη τους παράσταση, το 1999.

SONY DSC

Καταπληκτική ερμηνεία κι από τον Βασίλη Λέκκα, που μας ξεσήκωσε με το πάθος και τον ιδιαίτερο τόνο του.

Στην παρέα οι νεότεροι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες Χαρά Κεφαλά, Βερόνικα Δαβάκη, Ασπασία Στρατηγού, Γιάννης Διονυσίου και Ευτυχία Μητρίτσα. Όλοι σε τέλεια αρμονία με την ορχήστρα και ό,τι φέρει μαζί της.

Ιδιαίτερη στιγμή και η εμφάνιση της Ελένης Κοκκίδου, η οποία μας θύμισε με το τραγούδι της τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Για την Εστουδιαντίνα και τη συνεργασία της με την ορχήστρα, μας μίλησε και η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, Μιμή Ντενίση.

Πηγή ert.gr


Comments are closed.