Δήλωση συμπαράστασης στους κατοίκους του ΑΛΜΥΡΟΥ από το Secret Volos

Δυστυχώς με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι του Αλμυρού αντίκρισαν εικόνες βιβλικής καταστροφής που ίσως δεν πίστευαν. Όταν ακούσαμε τους μετεωρολόγους για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» δεν ξέραμε τι ήταν αυτό που θα αντιμετωπίζαμε…δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τα στοιχεία της φύσης, όσο καλά προετοιμασμένοι να είμαστε οι άνθρωποι, είμαστε πολύ αδύναμοι μπροστά τους.

Δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κολώνες φωτισμού κατέρρευσαν, ιδιοκτήτες υπέστησαν ανυπολόγιστες καταστροφές και δυστυχώς και κάποιοι άνθρωποι ένοιωσαν αδύναμοι και τρομοκρατημένοι μπροστά στην ορμή του νερού που έβλεπαν να περνάει μπροστά από τα σπίτια τους και να καταστρέφει τις περιουσίες τους.

Κάποια στιγμή είχα ακούσει, σε δήλωση του σε τηλεοπτικά μέσα ,έναν άντρα από την Μάνδρα Αττικής, που θρηνήσανε πολλά θύματα…. «πως τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα καταστήματα και όλα τα υλικά αντικείμενα ξαναφτιάχνονται αλλά οι άνθρωποι δεν γυρνάνε πίσω» η δήλωση αυτού του ανθρώπου με είχε συγκλονίσει καθώς ο ίδιος είχε μείνει στο δρόμο βουτηγμένος με λάσπη μέχρι τη μέση, είχε χάσει τα πάντα ,παρ’ όλα αυτά είχε τη δύναμη να πει πώς όλα ξαναφτιάχνονται.

Με αυτά τα λόγια θέλω να κλείσω αυτό το κείμενο και εκ μέρους της ομάδας του Secret  Volos να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στους κατοίκους του Αλμυρού της Μαγνησίας και να ευχηθούμε σύντομα να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Οι φωτογραφίες είναι του Λουκιανού Λάκη και τον ευχαριστούμε θερμά που μας τις παραχώρησε.


Comments are closed.