Παιδική διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο «Λεμονάδα σπιτική» από την Ι.Μ.Δημητριάδος

«Λεμονάδα σπιτική» είναι η ονομασία της  παιδικής διαδικτυακής εκπομπής που στόχο έχει  να «δροσίσει» τα παιδιά  μέσα στη θερινή περίοδο.

Πρόκειται για ένα φρέσκο παιδικό διαδικτυακό μαγκαζίνο, με ποικίλη θεματολογία, όπως τραγούδι, παιχνίδι, χειροτεχνία, συνταγές, συνεντεύξεις.

Όπως αναφέρεται, «ο βασικός πυλώνας του κάθε επεισοδίου αποτελεί μια αξία ζωής, όπως η αγάπη, η φιλία, η συγχωρητικότητα, που αναλύεται με τρόπο εύληπτο στα παιδιά.

Η έμπνευση και η υλοποίηση της «Λεμονάδας Σπιτικής» ήταν μια  πρωτοβουλία του π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του παιδοτόπου «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επέβαλε στην καθημερινότητά μας η πανδημία του κορωνοϊού και έρχεται να προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο, σύγχρονη θρησκευτική κατήχηση και πρωτότυπη δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μας.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιούνται στους σύγχρονους και καλαίσθητους χώρους του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Οικοδεσπότες και παρουσιαστές είναι η εκπαιδευτικός κ. Χάιδω Αναστασίου και η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός κ. Βίκυ Νινιζοπούλου.

Η μουσική επιμέλεια και η πρωτότυπη μουσική τίτλων αποτελούν έργο του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ευστρατιάδη και την τεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει το ικανότατο δυναμικό του voloslive.gr

Τα επεισόδια, θα μπορούν οι μικροί μας φίλοι και όχι μόνο, να τα παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι της Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Υoutube: IMDimitriados (https://www.youtube.com/user/IMDimitriados) καθώς και μέσα από το κανάλι του voloslive.gr (Voloslive Live Events).

Ακόμη, μπορείτε μαθαίνετε τα τελευταία νέα, τα νέα επεισόδια και να αλληλεπιδράτε μαζί μας, μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook: «Ο Μικρός Παράδεισος – Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης» @mikrosparadeisoskdap2019, ή επικοινωνώντας μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mikros.paradeisos.kdap@gmail.com.


Comments are closed.