Τεστ μνήμης στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο

 Ως συνέχεια της ενημερωτικής δράσης του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, προγραμματίζονται από το ΚΕΠ Υγείας και το βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Ρήγα Φεραίου τεστ μνήμης.  Θα γίνουν  σε δημότες του Βελεστίνου στις 6 Οκτωβρίου και ώρες 9:00 -13:00 στον χώρο του βοήθεια στο σπίτι έναντι πλατείας ρολογιού.

Του Στεφανοβικείου στις 12 Οκτωβρίου και ώρες 9:00-13:00 στο χώρο του βοήθεια στο σπίτι Περιφερειακό ιατρείο Στεφανοβικείου.

Μέσω του παραπάνω προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο εντοπισμός πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και μάθησης που ίσως οφείλονται στην νόσο Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ αφορά άντρες και γυναίκες με σημάδια απώλειας μνήμης Για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο 2425023794


Comments are closed.