«Το τραγούδι της ημέρας»- «Και Ξαφνικά» του Βολιώτη Γιώργου Μόσχου

Την ερωτική λαϊκή μπαλάντα θα σας παρουσιάσουμε σήμερα με τίτλο «Και ξαφνικά» του Βολιώτη Γιώργου Μόσχου. Πρόκειται για ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2013. Η Μουσική είναι του Στέργιου Ρεντζούλη σε στίχους του Γιώργου Μόσχου.

Ο προγραμματισμός και η ενορχήστρωση έγιναν από τον Στέργιο Ρεντζούλη και η επεξεργασία έγινε στο studio του Γιώργου Ζαγόρη στο Studio A440 στο Βόλο.

Απολαύστε το.

Φωτογραφίες από το στούντιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης
Φωτογραφίες από το στούντιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μόσχο από το αφιέρωμα που του είχε γίνει στο Secret Volos τον Απρίλιου του 2019

Ο Γιώργος Μόσχος γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1981 στον Βόλο Μαγνησίας. Τα πρώτα του μουσικά βήματα έγιναν σε ηλικία μόλις 8 ετών σπουδάζοντας μαθήματα αρμονίου και γενική θεωρία μουσικής σε πρότυπη Μουσική Σχολή του Φίλιππου Νάκα δίνοντας ρεσιτάλ σε διάφορες εκδηλώσεις τις σχολής με πολύ καλές κριτικές.

Πάντα ήταν ενεργό μέλος χορωδιών και τμημάτων μουσικής στα σχολεία στα οποία φοιτούσε. 16 χρονών υπήρξε μέλος ερασιτεχνικού συγκροτήματος στην πόλη της Νέας Ιωνίας ως πρώτη φωνή και πλήκτρα σε συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Παράλληλα μετα τα 17 έπαιζε ερασιτεχνικά και ως DJ σε διάφορα μαγαζιά σε περιοχές του Βόλου. Στην στρατιωτική του θητεία τραγουδούσε στην χορωδία της 101 ΜΠΠ-ΠΕΠ στην Λήμνο οπου υπηρέτησε.Επίσης και στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς που ήταν με απόσπαση.

Αργότερα σε ηλικία 21 ετών ακουλούθησε η πρώτη επαφή με νυχτερινά μαγαζιά. Το 2001 στον τηλεοπτικό διαγωνισμό “Να η Ευκαρια” στο κανάλι του Αstrα Tv στο Βόλο στον πολυχώρο “Village Music Center” στα Παλαιά πήρε την 3η θέση.

Το 2005 ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι “Δεν Είσαι Εδω” σε μουσική στίχο και ερμηνεία του ιδίου και σε ενορχήστρωση του φιλου του Αποστόλη Μόσιου. Το 2006 στον τηλεοπτικό διαγωνισμό “Ακρόαση” του TRT πήρε την 2η θέση.

Το 2006 και το 2009 συμμετείχε σε συναυλίες “Αφιέρωμα στον ερωτικό Μίκη Θεοδωράκη” στον Βόλο και στην Ν.Αγχίαλο με μαέστρο τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Το 2010 πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha “Greek Idol” όπου πέρασε στην φάση του “Recall” των καλύτερων 150 απο 10.500 συμμετοχές τραγουδιστών απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εχει συνεργαστεί με αρκετούς δημιουργούς και με επώνυμους καλλιτέχνες σε μουσικές σκηνές-πίστες-νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.Θέμης Αδαμαντίδης – Ηλίας Κλωναρίδης –Χάρης Κωστόπουλος  — Τάσος Δημόπουλος – Κώστας Δόξας – Βασίλης Μπατής – Έφη Θώδη – Μιχάλης Παπαματθαίου -Μαργαρίτα Χιονίδη – Φώτης Μιχαλάκης  – Αλκμήνη Χατζηγιάννη – Νικόλ Δαλέκου – Αλεξάνδρα Λυκούδη – Χρήστος Έξαρχος – Γεωργία Ράππου – Βίκυ Μάρρα – Έλσα Στάυρου (REC) – Μαριάνθη Κεφάλα – Έφη Θώδη –Αννέτα Μαρμαρινού – Βάσω Κοκκονάκη – Μέλπω Αναστασιάδου -Φανή Τσελεπή – Δημήτρης Γκαλογιάννης –Ίριδα Κουφογάζου – Στέργιος Ρεντζούλης – Βαγγέλης Καψάλης – Φλώρα Θεοδώρου- στην οποία έγραψε στίχους στο “Να Πας” τραγούδι σε μουσική του Πάνου Νικολακόπουλου.Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε με τον ένα και μοναδικό Πασχάλη Τερζή.

Τα τραγούδια του καθώς και κάποιες απο τις live εμφανίσεις του θα τα βρείτε στo“You Tube” στην διευθυνση


Comments are closed.