Το συγκινητικό video των ανθρώπων της εστίασης που γυρίστηκε στο Λαύκο!

Οι εικόνες των άδειων πόλεων, χωριών, νησιών έχουν σηματοδοτήσει τους τελευταίους 12 μήνες όλο τον κόσμο. Έρημοι δρόμοι, βουβά στέκια τα οποία κάποτε έχτισαν όλες μας τις αναμνήσεις. Οι άνθρωποι της εστίασης περιμένουν να δουν ξανά τα καταστήματα τους γεμάτα, ασφυκτικά με κόσμο. Και εμείς το ίδιο.

Είναι πολλά τα βράδια που νοσταλγήσαμε τις ταβέρνες με τα τσίπουρα και είναι πολλά εκείνα τα πρωινά που ευχηθήκαμε να ήμασταν στο μαγαζί που συνηθίσαμε να απολαμβάνουμε τον καφέ μας τόσα χρόνια.  Αυτό είναι το μονόλεπτο video που δημιούργησαν οι άνθρωποι της εστίασης για όλους εμάς. Πάτα το play.

Mε περιγραφή:  ”Η estiasigreece στέλνει το δικό της μήνυμα, το μήνυμα όλης της εστίασης. Μας λείπουν οι άνθρωποι… Αυτή είναι η πραγματικότητα από την οποία όμως δεν λείπει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους πως θα σταθεί όρθια και θα αντέξει, όπως άντεξε στους αιώνες το καφενείο του Φορλίδα, το παλιότερο (σύμφωνα με το greekgastronomyguide) καφενείο της Ελλάδας με αδιάλειπτη λειτουργία απ’ το 1785. Μπορεί να λυγίζει σήμερα γιατί του λείπουν οι άνθρωποι …… Αλλά… Θα αγκαλιαστούμε ξανά Θα χαρούμε όλοι μαζί και πάλι Θα βγούμε νικητές… Γιατί μας λείπουν οι άνθρωποι ! Στην υγεία όλων μας ! #menoumeoloimazi​,στην πράξη #estiasigreece​ Ευχαριστούμε την Αθηνά Κρικέλη και την ομάδα της για την εξαιρετική συνεργασία όπως επίσης και τον Κύριο Μανώλη Φορλίδα για την παραχώρηση του παλαιότερου καφενείου το οποίο λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1785 με μοναδική διακοπή την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.”

Πηγή parallaximag.gr


Comments are closed.