Το τραγούδι της ημέρας. She Used To Be Mine από την βολιώτισσα Βαρβάρα Νεμπή

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού επικοινωνήσαμε με την Βαρβάρα Νεμπή και της ζητήσαμε να μας μιλήσει γι’αυτό.

«Ειμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα σας παρουσιάζω το πρώτο μου Cover “She Used To Be Mine” απο το μιουζικαλ “Waitress”! Είναι ένα πολύ σημαντικό τραγούδι για μενα και ειμαι σίγουρη οτι πολύς κόσμος θα ταυτιστεί, ειδικά αυτούς τους δύσκολους για όλους μας καιρούς!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά όλους αυτούς που συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρό μου!

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου Κώστα Νεμπή και Πηνελόπη Οικονομίδου και τον αδερφό μου Νικόλα Νεμπή, γιατι είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις επιλογές και με τη βοήθεια και τη στήριξή τους συνεχίζω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη Αίσωπο γι’ αυτό το μαγικό βίντεο ,τον Χρήστο Ζαντιώτη γι’ αυτή τη μοναδική ενορχήστρωση και τους Χάρη Κεχαϊδη & Τάσσο Κουλούρη απο το υπέροχο studio “REC N’ MIX” στο Βόλο!

Σας στέλνω όλη μου τη αγάπη μέσα από αυτό το τραγούδι!»

Το Secret Volos της εύχεται να είναι καλοτάξιδο!!! Απολαύστε το

Απόσπασμα από όσα είχε πει στο Secret Volos το Σεπτέμβριο του 2019

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια γεμάτη από ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην τέχνη, στη μουσικη και τις χειροποίητες δημιουργίες, κατάλαβα πως το μόνο πράγμα που ήθελα να γίνω ήταν να ασχοληθώ με τη τεχνη και συγκεκριμένα με το musical theatre!

Ο μεγάλος μου στόχος ήταν να ανεβώ στη σκηνή και να κάνω αυτό που αγαπώ πραγματικά και κυρίως να ασχοληθώ με κάτι που με κάνει να αισθάνομαι γεμάτη συναισθήματα δημιουργίας.

Όλο το πάθος μου ξεκίνησε μια ημέρα την οποία πήγαμε με την μητέρα μιας φίλης μου από το δημοτικό στη σχολή χορού της όπου και έκανα εγγραφή και καθώς χορεύαμε εγώ τραγουδούσα!

Η δασκάλα του χορού μου συζήτησε με τη μητέρα μου και έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να ξεκινήσω μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, ώστε καθώς μεγαλώνω να αρχίσω να λαμβάνω τις βασικές αρχές και έπειτα να ξεκινήσω το τραγούδι.

Τελείωσα το δημοτικό στο Ελληνογαλλικό σχολείο Βόλου, έπειτα, φοίτησα στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου από όπου αποφοίτησα ενώ παράλληλα δεν σταμάτησα ποτέ την μελέτη μου για το τραγούδι και το χορό!

Σπούδασα ως BA Hons Musical theatre στο University of Essex – Colchester Institute Έπειτα γύρισα Ελλάδα και έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα για πρώτη φορά με το μιουζικαλ “περι ελευθεριας” της Λουίζας Πολιτάκη, έπειτα έπαιξα στο “οικογενεια Ανταμς” της Θέμιδας Μαρσέλλου και συνέχισα την καριέρα μου στα “Μαμμα Μια” της Θέμιδας Μαρσέλλου “Άγαμοι θύται” του Ίεροκλη μιχαιλιδη “West Side Story” καμεράτα μέγαρο μουσικης “Matilda The Musical” Θέμιδας Μαρσέλλου αλλά και στο ” Τονι Σφηνος” .


Comments are closed.