Δύο Βολιώτες ανάμεσα στους νικητές για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2020

Μια διαφορετική τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού παρακολούθησαν το απόγευμα της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, οι χιλιάδες θεατρόφιλοι που μπήκαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα του θεσμού, για να χειροκροτήσουν από το χώρο τους, τους καλύτερους του ελληνικού θεάτρου.

Εικοστή δεύτερη χρονιά για τα Θεατρικά  Βραβεία Κοινού και οι αναγνώστες του Αθηνοράματος, παρά την απότομη διακοπή της σεζόν, παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατρικά έργα, βαθμολόγησαν παραστάσεις, ερμηνείες , σκηνικά, κοστούμια, μουσικές, φώτα και τελικά απένειμαν 26 βραβεία σε οκτώ παραστάσεις.

Το βραβείο της καλύτερης παράστασης απέσπασε η «Βασίλισσα της ομορφιάς», με την Ελένη Σκότη να κερδίζει και το πρώτο βραβείο σκηνοθεσίας ενώ η πρωταγωνίστρια της παράστασης Αγορίτσα Οικονόμου αναδείχθηκε η καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της χρονιάς. Το βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλο πήγε στον Τάσο Ιορδανίδη για την ερμηνεία του στον «Πατέρα».

Ανάμεσα στους νικητές και δυο βολιώτες. Το 3ο βραβείο στην κατηγορία «Μουσική σύνθεση» παρέλαβε ο δικός μας Ανδρέας Κατσιγιάννης για τη σύνθεση στο έργο «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» ενώ το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Ενδυματολογία» απέσπασε η επίσης Βολιώτισσα Ηλένια Δουλαδίρη για την ίδια παράσταση «Κι από Σμύρνη …Σαλονίκη»


Comments are closed.