Μια διαφορετική πρόταση γάμου στο βυθό νησίδας κοντά στο Τρίκερι

Όταν κάποιος θέλει να κάνει πρόταση γάμου, συνήθως αναζητά κάτι ιδιαίτερο, ένα καλό εστιατόριο, ένα ειδυλλιακό μέρος ή να κάνει κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο. Μάλλον το τελευταίο σκέφτηκε να κάνει ο υποψήφιος γαμπρός από τον Αλμυρό που αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένου του κάτω από το νερό.

Ο Σάκης με τη Λένα είχαν προγραμματίσει να κάνουν κατάδυση στον βυθό κοντά στη νησίδα Πυθώ κοντά στο Τρίκερι , μαζί με τον εκπαιδευτή τους Χρήστο Ζούμπο, αλλά σίγουρα αυτή τη φορά θα ήταν κάπως διαφορετική.

Το δαχτυλίδι είχε αγοραστεί λίγες μέρες πριν και είχε μπει σε κουτάκι σε σχήμα κοχυλιού και στη συνέχεια «κρύφτηκε» σ’ένα φυσικό σφουγγάρι στο βυθό της νησίδας.

Μια διαφορετική πρόταση γάμου στο βυθό νησίδας κοντά στο Τρίκερι

Όταν έφτασε η ώρα ο υποψήφιος γαμπρός πλησίασε την αγαπημένη του με το συγκεκριμένο σφουγγάρι και της αποκάλυψε το δαχτυλίδι. Στη συνέχεια ο Σάκης(γαμπρός) ξετύλιξε ένα χαρτί που ήταν σε αδιάβροχη συσκευασία που περιείχε όλα όσα θα την έλεγε αν ήταν στην στεριά..η νύφη είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ φιλήθηκαν και φόρεσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.

Όπως αναφέρει ο εκπαιδευτής από τη σχολή Zoumbosub Diving Center είναι η τρίτη φορά που γίνεται πρόταση γάμου με αυτόν τον τρόπο από φίλους-δύτες της σχολής τους.

Να ζήσετε παιδιά ευτυχισμένα και από εμάς!


Comments are closed.