Η εργασία είναι μάθημα ζωής για την 20χρονη Βολιώτισσα φοιτήτρια

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η περίπτωση Βολιώτισσας φοιτήτριας η οποία συνδυάζει τις σπουδές της με την απασχόληση της.

Πρόκειται για την 20χρονη Κλεοπάτρα Κουντούρη η οποία σπουδάζει στο 2ο έτος του τμήματος συστημάτων ενέργειας στη Λαρισα ενω παράλληλα όταν βρίσκει ευκαιρία βοηθά στην επιχείρηση εστίασης του πατέρα της .

Η Κλεοπάτρα απασχολείται τα τελευταία 2 χρόνια , θεωρεί πως η κάθε δουλειά δεν είναι ντροπή ενω είναι πολύ ευχαριστημένη που προσφέρει στην οικογενειακή επιχείρηση .

Προσπαθεί , όπως μας λέει, να είναι ευγενική με τους πελάτες και περιμένει με χαρά να τους εξυπηρετήσει .

«Γνωρίζω πολλούς φίλους και συμφοιτητές μου που εργάζονται όπως η συγκάτοικος μου στη Λαρισα» δηλώνει η Βολιώτισσα φοιτήτρια στο secret volos ενω θεωρεί ότιη κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της , «η δικιά μας χρειάζεται λίγο παραπάνω υπομονή και κατανόηση στις ιδιοτροπίες του κοσμου».

«Είναι ιδιαίτερο  να βοηθάς στην επιχείρηση του πατέρα σου παρά σε κάποιο ξένο , γιατί νιώθεις από πολύ κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, χαίρεσαι μαζί του όταν τα πράγματα πάνε καλά και στεναχωριέσαι όταν υπάρχουν κάποιες αναποδιές . Προσπαθώ να βρίσκω πάντα λίγο προσωπικό χρόνο με τους φίλους μου  αν και πολλές φορές οι ώρες της δουλειάς με περιορίζουν».

Η όμορφη Κλεοπατρα Κουντούρη μας λέει ότι η ‘’ εργασία είναι μάθημα ζωής που σε προσγειώνει στην πραγματικότητα   και σε εκπαιδεύει στην συναναστροφή με τον υπόλοιπο κόσμο’’ .


Comments are closed.