Η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση που ασχολείται με θέματα αναπηρίας

Η εκπομπή «Έκτη Αίσθηση» είναι η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα αναπηρίας και απευθύνεται στους 1.500.000 συμπολίτες μας με αναπηρία και στο σύνολο της κοινωνίας.

Ο παρουσιαστής

O Βολιώτης  δημοσιογράφος, δικηγόρος Γιώργος Μπελίρης, ο οποίος είναι άτομο με τύφλωση, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές.

 Με αισιόδοξη στάση, υπευθυνότητα, έρευνα σε βάθος και τεκμηριωμένη άποψη, αναδεικνύονται η ανθρώπινη ποικιλομορφία, τα προβλήματα, οι ανησυχίες, και οι φιλοδοξίες των πολιτών με αναπηρία.

εκπομπή «Έκτη Αίσθηση

 H εκπομπή ακολουθεί τη δεοντολογία, τη μεθοδολογία, τις προδιαγραφές και τον τρόπο προσέγγισης των ατόμων με αναπηρία, που έχουν υιοθετήσει οι δημόσιες τηλεοράσεις ευρωπαϊκών χωρών: ΒΒC, ZDF, FRANCE TELEVISIONS.

H εκπομπή μεταδίδεται από την ERT3

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιανίδης
Δημοσιογραφική Έρευνα: Γιώργος Μπελίρης
Ηχοληψία: Βασίλης Αγιαννίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Ανοιχτοί Ορίζοντες
Παρουσίαση: Γιώργος Μπελίρης


Comments are closed.