Η πρώτη ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου για μαμάδες είναι γεγονός!

Είκοσι κυρίες από την Σαλαμίνα έρχονται να …«φέρουν τούμπα» τα στερεότυπα, αποφασίζοντας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πουν το μεγάλο «ναι» στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαλαμίνας για τη δημιουργία της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου για μαμάδες, ρισκάροντας να αναμετρηθούν με τα καμάρια τους στο χορτάρι.

 «Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαλαμίνας διανύει φέτος τον 4 χρόνο της. Ξεκινήσαμε την ομάδα των μαμάδων, το «moms’ team» την Ημέρα της Γυναίκας. Θέλαμε να δώσουμε μία διέξοδο στις μαμάδες και να κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό για αυτές, παράλληλα με τις δράσεις για τα παιδιά τους.

Η πρώτη ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου για μαμάδες είναι γεγονός!

Έχουμε περισσότερα από 140 παιδιά που μαθαίνουν και παίζουν ποδόσφαιρο στη σχολή μας», λένε στο TheCaller οι άνθρωποι της ακαδημίας. Από κάποιες μαμάδες που ξεκίνησαν στον πρώτο συμβολικό αγώνα, ο οποίος δόθηκε στις 8 Μάρτη, την Ημέρα της Γυναίκας στο γήπεδο της Σχολής, κάθε φορά εμφανίζονται στις προπονήσεις όλο και περισσότερες. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή, την μητρότητα και τις κοινωνικές υποχρεώσεις, οι μαμάδες της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαλαμίνας, δίνουν ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, μα κυρίως στα παιδιά τους, εξαλείφοντας κάθε στερεότυπο που θέλει τα θηλυκά να μην ξέρουν από σουτ, προσποιήσεις και… οφσάιντ. «ότι θα έτρεχα πίσω από μία μπάλα…» «Δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί ότι θα μαζευόμασταν μαμάδες να παίξουμε και δη ποδόσφαιρο.

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έτρεχα πίσω από μία μπάλα», λέει στο TheCaller μία από τις μαμάδες-παίκτριες της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαλαμίνας και συνεχίζει: «Αυξανόμαστε και περνάμε εξαιρετικά σε ένα υπέροχο ομαδικό άθλημα. Σε αντίθεση με το βαρετό γυμναστήριο, περνάμε σούπερ! Είναι η ψυχοθεραπεία μας, ξεχνάμε τα πάντα μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά», εξομολογείται η κα Αρετή.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr


Comments are closed.