Στηρίζουμε τη «Φλόγα» Μαγνησίας με όλες μας τις δυνάμεις

Πολλοί από εμάς αυτές τις μέρες θα στολίσουμε το σπίτι μας….ίσως και λίγο νωρίτερα φέτος από άλλες χρονιές και αυτό μάλλον γιατί θέλουμε να αισθανθούμε χαρά και τη ζεστασιά που δίνουν τα κόκκινα στολίδια μας, ή τα φωτάκια που λαμπυρίζουν τη νύχτα.

Ναι! διανύουμε μια περίοδο δύσκολη, οι προτεραιότητες μας έχουν αλλάξει…ο φόβος μπορεί να κυριαρχεί δυστυχώς στα συναισθήματα μας αλλά το θέμα είναι πώς η ζωή μας συνεχίζεται, θα καταφέρουμε με προσοχή να το ξεπεράσουμε και ίσως του χρόνου τέτοιο καιρό να είναι μόνο μια ανάμνηση.

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο ήταν μια ανάρτηση της εκπροσώπου της Φλόγας στη Μαγνησία Ντίνας Τριανταφύλλου η οποία ανακοίνωνε πώς και φέτος η «Φλόγα» ο Σύλλογος Γονιών και παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ετοίμασε τα στολίδια της όπως κάθε χρόνο με πολύ αγάπη από τα μέλη της.

Ένας κόμπος κατέβηκε στο λαιμό μου…τι γίνεται με αυτά τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα; Με αυτούς τους γονείς που αγωνιούν δίπλα στο προσκεφάλι τους και που τα βλέπουν να φορούν τη μάσκα τους  24 ώρες το 24ωρο κάτι που εμείς δυσκολευόμαστε να κάνουμε έστω και για λίγες ώρες.

Τα γραφεία της Φλόγας στην Αθήνα

Ξέρω ότι μπορεί κάποιοι να έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω της κατάστασης της πανδημίας και μπορεί να αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι σοβαρά προβλήματα επιβίωσης…ωστόσο είμαστε και εμείς οι υπόλοιποι που μπορούμε να διαθέσουμε 5-10-15-20 ευρώ όσα θέλει και μπορεί ο καθένας, ώστε και φέτος να είμαστε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που όλο το χρόνο με πανδημία ή χωρίς, χρόνια τώρα βρίσκονται κοντά σε αυτά τα παιδιά για να βγούν νικητές από τη δική τους μάχη.

Θα κλείσω αυτό το άρθρο με το κείμενο από την ανάρτηση της εκπροσώπου της Φλόγας της Μαγνησίας και με την ευχή όλα αυτά τα παιδιά να γυρίσουν σύντομα στο σπίτι τους γερά.

«Παραμονες ..”μοναχικων Χριστουγεννων”φετος..

Ολα τα τμηματα Φλόγας,ετοιμάσαμε στολίδια, για το e-shop της Φλόγας μας

Έτοιμα!τα Αγιο-Βασιλακια της Φλόγας Μαγνησίας

Με τη Φλόγα στη καρδιά και στο νου!!

παλι θα τα καταφερουμε

Σας ευχαριστουμε,που συνεχίζετε να στηρίζετε το έργο της Φλόγας

Βόλος,Χαρισιαδου 3,τηλ.2421024628»


Comments are closed.