Ταϊστρες Και Ποτίστρες Για Τα Αδέσποτα Βάζει Ο Δήμος Μονεμβασιάς.

Με μια όμορφη κατασκευή, ο Δήμος Μονεμβασιάς τοποθέτησε στη πόλη της Μονεμβασιάς ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα.

Ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Γιώργος Βουνελάκης, μαζί με προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας και με την παρουσία της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου κυρίας Χρυσούλας Καστανιά, τοποθέτησαν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης συστήματα τροφής και νερού για τα αδέσποτα ζώα.

Ταϊστρες Και Ποτίστρες Για Τα Αδέσποτα Βάζει Ο Δήμος Μονεμβασιάς.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Μονεμβασιάς μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο, έχει επιτύχει την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και τρόπο ικανοποιητικό και ουσιαστικό. Μια συνεργασία η οποία ευχόμαστε να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ταϊστρες Και Ποτίστρες Για Τα Αδέσποτα Βάζει Ο Δήμος Μονεμβασιάς.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Δήμος είναι πάντα δίπλα στο έργο του Φιλοζωικού, ενός Συλλόγου που φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο για τη συλλογή, παρακολούθηση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων.


Πηγή: monemvasianews.gr


Comments are closed.