Ταλέντα της Μαγνησίας. Ιωάννα Παρισάκη,Αθλήτρια Βόλεϊ

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του βόλεϊ σε ηλικία 14 ετων στην ομάδα της Αργούς Βόλου με προπονητή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο ο οποίος τα καλοκαίρια τους προπονούσε στο Beach volley στις Αλυκές Βόλου.

Το 2013 καλείται  στα κλιμάκια του Beach volley και ενσωματώνεται στην εθνική ομάδα νεανίδων..

Με συμπαίκτρια την Δήμητρα Μαναβή έχουν συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος και το βιογραφικό της με την εθνική είναι πλούσιο:

*1η θέση Κ20 Βαλκανικό Αλβανία *3η θέση Κ20 Βαλκανικό Ελλάδα *1η θέση Κ20 Πανελλήνιο Ελλάδα *9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος *4η θέση master Γυναικών 2013 *1η θέση Κ20 Βαλκανικό Ρουμανία *9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα *4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα *3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκοπια *2η θέση master Γυναικών 2016 *1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.

Έχοντας αφήσει δύο χρόνια τη σχολή της “Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού” για να αφοσιωθεί στο beach volley, αποφασίσει να πάει στην μακρινή Κομοτηνή, ώστε να πάρει το πτυχίο της, που το κατάφερε με επιτυχία μέσα σε 3 χρόνια!

Σ αυτά τα χρόνια έβαλε σε “pause” το Beach volley, αφού εκεί δεν είχε την δυνατότητα να προπονείται και έπαιξε σάλα στην Νίκη Αλεξανδρούπολης Α2 κατηγορία 2016-2019.

Έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις της με τη σχολή, αποφασίζει να κατέβει στην πρωτεύουσα για να αγωνιστεί σε καλύτερο επίπεδο, όπως και έκανε, καθώς έπαιξε στην ομάδα του Αιγάλεω που βρίσκεται στην Pre league 2019-2020.

Η αθλήτρια με τις τεράστιες επιτυχίες πήρε την μεγάλη απόφαση και αφήνοντας πίσω προτάσεις μεγάλων ομάδων Α1 κατηγορίας επιστρέφει στην γενέτειρα της και στην ομάδα της Αργούς για να την βοηθήσει στην δύσκολη πλέον κατηγορία της Α2.


Comments are closed.