Και φέτος στο Roland Garros ο Βολιώτης Πέτρος Μπίρης σε ένα ιδιαίτερο πόστο!!!

Για εμάς που δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το τένις γνωρίζουμε πώς για να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι χρειάζονται οι παίκτες, οι διαιτητές και απ’ότι έχουμε δει υπάρχουν και οι άνθρωποι που μαζεύουν τις μπάλες για να γλιτώσουν χρόνο….σήμερα όμως ανακαλύψαμε και τους «αφανείς ήρωες» αυτών των παιχνιδιών πρόκειται για τους Stringers και θα σας εξηγήσω αμέσως για ποιους πρόκειται.

Οι stringers είναι αυτοί που φροντίζουν το πιο χρήσιμο εργαλείο των πρωταγωνιστών του Roland Garros, που είναι φυσικά η ρακέτα τους. Γι’ αυτό το λόγο φτάνουν πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι από τις εγκαταστάσεις, με το μέσο χρόνο πλεξίματος ανά ρακέτα να είναι στα 15 λεπτά.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας βολιώτης ο “Racket Specialist”, Πέτρος Μπίρης, που για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στην επίσημη stringing team της Wilson για το Roland Garros. Πρόκειται για την 10η παρουσία του Έλληνα stringer στο παρισινό major και την 34η συνολικά σε ένα Grand Slam!

Δείτε το όμορφο βίντεο που ετοίμασε το Roland Garros, στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο δικός μας, Πέτρος Μπίρης:

Ο πολύ πετυχημένος και διεθνούς φήμης Πέτρος Μπίρης, ο οποίος εκπροσωπεί τη RacketSpecialist.com σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα επιστρέφει στο Roland Garros για ακόμη μία φορά και θα συμμετέχει στο χωμάτινο Grand Slam για 10η φορά, μετά από το 1998, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003, το 2004, το 2005, το 2011 και το 2020.

Συνολικά αυτή θα είναι η 34η συμμετοχή του στην επίσημη stringing ομάδα ενός Grand Slam τουρνουά, με τις 23 από αυτές να είναι στο Wimbledon, όπου συμμετέχει χωρίς ούτε μια απουσία από το 1997 και θα συμμετάσχει και φέτος καθώς έχει ήδη κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λονδίνο.

Επιπλέον, ο Βολιώτης stringer έχει περισσότερα από 60 μεγάλα διεθνή τουρνουά στο εντυπωσιακό βιογραφικό του, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η ομάδα του, RacketSpecialist.com, είναι διαπιστευμένη από την USRSA και ERSA και συγκαταλέγεται στην 11μελή ελίτ ομάδα των MASTER Pro Tour Stringer της ERSA.

Πηγή πληροφοριών tennisnews.gr


Comments are closed.