Ο Άγγελος Κριτσιώτης για την «Φλόγα» στη Θεσσαλία με το ποδήλατο.

Πρίν από λίγες μέρες ο βολιώτης Άγγελος Κριτσιώτης είχε καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητας να φτάσει με το ποδήλατο του στην Κωνσταντινούπολη και στην Αγιά Σοφιά από το Βόλο.

Σήμερα με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε ένα καινούργιο εγχείρημα αυτή τη φορά για καλό σκοπό. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα κάνει τη διαδρομή Βόλος -Φάρσαλα -Καρδίτσα- Τρίκαλα- Καλαμπάκα – Ελασσόνα – Λάρισα – Βόλος και θα είναι αφιερωμένη στην «Φλόγα» στο σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στους μικρούς ήρωες που μάχονται με τον καρκίνο! Μαζί του σ’αυτή την προσπάθεια θα είναι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας προκειμένου να του προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στη διαδρομή.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση στο Facebook από τη Ντίνα Τριανταφύλλου υπεύθυνη στη Μαγνησία για τη Φλόγα.

Ο Άγγελος Κριτσιώτης για την «Φλόγα» στη Θεσσαλία με το ποδήλατο.

Άγγελος!!!ο Βολιώτης ποδηλάτης!!!
Φύλακας -άγγελος!!η Λέσχη Ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας…
Απο πάντα..σε κάθε κάλεσμα της Φλόγας Μαγνησίας
Σάββατο,10 το πρωί,εκκίνηση του Άγγελου Κριτσιώτη,απο τη Φλόγα μας-Χαρισιάδου 3-πρώην Πικπα-του ποδηλατικού γύρου της Θεσσαλίας,με πρώτο σταθμό τα Φάρσαλα,όπου τον υποδέχεται η Φλόγα Καρδίτσας,με ιδιαίτερες εκδηλώσεις!!συνεχίζει,στην πόλη της Καρδίτσας..κι εκεί η Φλογα,είναι έτοιμη για την υποδοχή του..
Φτάνει στη Φλόγα Τρικάλων..πανέτοιμοι κι εκείνοι οι γονείς μας!!!
Διανυκτέρευση στη Καλαμπάκα..κι εκεί έχουμε γονείς-φλόγας..
Το πρωί Κυριακής φεύγει για Ελασσόνα..και εκεί η Φλόγα,τον υποδέχεται με εκδηλώσεις!
Το απόγευμα,Φλόγα Λάρισας..και πίσω στο Βόλο..
Νοιώθω συγκίνηση,για τη δυναμική της Φλόγας μας και ταυτόχρονα..χαρμολύπη..θλίψη..μακάρι να εκλείψει ο καρκίνος στο παιδί ..κι εμείς οι γονείς της Φλόγας,να χαθούμε μέσα στο πλίθος,να κουρνιάσουμε στις φωλιές μας,να μας ξεχάσουν όλοι και να ξεχαστούμε..
Μέχρι τότε!!σ ευχαριστούμε Αγγελε και φυλακα-αγγελε,Βασιλη Ηλιοπουλε,της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων


Comments are closed.