Ποδηλατοδρομία για τη “ΦΛΟΓΑ” διοργανώνει η Νίκη Βόλου

Το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με πρωτοβουλία του αθλητή του Συλλόγου Άγγελου Κριτσιώτη και του υπεύθυνου τμήματος ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, Σπύρου Μορφόπουλου, διοργανώνει ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιου Φάτση, του αθλητή της Νίκης Βόλου Άγγελου Κριτσιώτη που έχει καλύψει μεγάλες αποστάσεις – εντός κι εκτός συνόρων – με το ποδήλατό του για τη “Φλόγα”, και της προέδρου της “Φλόγας” στη Μαγνησία, Ντίνας Τριανταφύλλου, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες κι επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει για την επίτευξη της διοργάνωσης και παράλληλα η διάθεση για κοινωνική προσφορά από τον Σύλλογο της Νίκης Βόλου.

Η ποδηλατοδρομία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Η εκκίνηση θα γίνει από τον Άναυρο με προορισμό τις Αλυκές κι επιστροφή. Λόγω Covid-19 ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 100. Δελτίο συμμετοχής – Κόστος 5 ευρώ. Διατίθεται προαιρετικά μπλουζάκι ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΦΛΟΓΑ – Κόστος 5 ευρώ. Όλα   τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στη ΦΛΟΓΑ.

Τηλ επικοινωνίας: Κριτσιώτης Άγγελος 6988760601 , Μορφόπουλος Σπύρος 6945307109.


Comments are closed.