Ο Βολιώτης Άγγελος Κριτσιώτης είναι έτοιμος να φτάσει με το ποδήλατό του στην Αθήνα.

Γράφει η Άρτεμις Καλαμογιώργου

Για τους περισσότερους από εμάς το να διανύσουμε 10 χλμ με το ποδήλατο μπορεί να φαντάζει «βουνό» για τον 26χρονο Βολιώτη Άγγελο Κριτσιώτη φαίνεται πώς είναι παιχνιδάκι. Αύριο το βραδύ ξημερώματα Σαββάτου στη 1.30 θα ξεκινήσει ένα μακρινό ταξίδι με το ποδήλατο του. Αφετηρία του η Ν.Ιωνία Βόλου και τερματισμός το σύνταγμα στην Αθήνα.

Μιλήσαμε μαζί του για να μας λυθούν κάποιες απορίες και μας ενημέρωσε πώς θα είναι εντελώς μόνος (χωρίς συνοδεία) και όταν τον ρωτήσαμε «Και αν χρειαστείς κατι;» μας απάντησε πώς ο λόγος που το κάνει είναι για να αυξήσει το συντελεστή δυσκολίας του εγχειρήματος.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει είναι συνολικά 350 χλμ και υπολογίζει να την κάνει σε 15 ώρες.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο του. Το προηγούμενο Σάββατο έκανε το γύρο της Θεσσαλίας μέσα σε 10 ώρες και μας εξομολογήθηκε πώς αν καταφέρει να φτάσει στην Αθήνα η επόμενη διαδρομή που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας είναι Βόλος-Θεσσαλονίκη. Εμείς το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία και κάποια στιγμή να καταφέρει να υλοποιήσει ταξίδια και εκτός Ελλάδας


Comments are closed.