Στο αγαπημένο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» από χθες ο Βολιώτης Αργύρης Πανταζάρας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας εντάσσεται στο κάστ της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε στο Βόλο στις 14 Οκτωβρίου του 1988

Είναι 32 χρονών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής.

Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» (2019), έχοντας τον ρόλο του Θέμη Παυλίδη

Έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους “Ίκαρος” (2015) του Γιώργου Φουρτούνη, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” όπου έχει το ρόλο του μπουζουξή Τάκη Δοξαρά

Άγριες Μέλισσες – Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας)

Mπουζουξής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη». Θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της. Είναι καταφερτζής, μαλαγάνας και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο, αν χρειαστεί.Θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη σχέση με τη Δρόσω και θα δώσει μάχη για να την κρατήσει κοντά του.

Πηγή www.fthis.gr


Comments are closed.