«Ασημένια» γυρνάει από το Πανευρωπαϊκό η Βολιώτισσα Ισμήνη Νόνη

Την Δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, κατέκτησε η Πρωταθλήτρια του ΝΟΒ Αργοναύτες Νόνη Ισμήνη στην Τετράκωπο άνευ νεανίδων, με τις συναθλήτριες της Παπατερπου Νένα, Ασβεστα Ιωάννα, Χαραλαμπίδου Ελένη του ΝΟθ.Τα «ασημένια» κορίτσια  βρέθηκαν να οδηγούν την κούρσα του τελικού για 1500μ. ωστόσο ήρθε η γαλλική βάρκα να πάρει το χρυσό σε 7.08.94 με την ελληνική να τερματίζει σε 7.12.39.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξήχθη στο Βελιγράδι το Σαββατοκύριακο και πρόκειται για τον πρώτο διεθνή αγώνα της κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε για φέτος .
Η χώρα μας συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες σε 5 πληρώματα και συνολικά στη διοργάνωση πήραν μέρος 426 αθλητές κι αθλήτριες από 27 χώρες.

Εκτός από την τετράκωπο άνευ νεανίδων, το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους τα δυο διπλά σκιφ της Ελλάδας . Αυτό των εφήβων με τους Δημήτρη Στασινό-Γιώργο Μακρυγιάννη που αν και στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας ήταν στη 4η θέση κατάφεραν να κάνουν στο φινάλε την υπέρβαση και να πάρουν τη 3η θέση με 6.43.34 καθώς και αυτό των νεανίδων με τις Ευαγγελία Φράγκου-Στυλιανή Νάτσιουλα που μετά τα πρώτα 500μ. ανέβηκαν στη 3η θέση και την κράτησαν ως το τερματισμό όπου το χρονόμετρο έγραψε 7.36.72 ελάχιστα πίσω από τη 2η Ελβετία που τερμάτισε σε 7.35.34.


Comments are closed.