Ο Αγριώτης που διαπρέπει τα τελευταία 8 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον  Γρηγόρη Πολυμέρου από την Αγριά  θα τον βρείτε στο κέντρο του London κοντά στο London Eye🎡 (Το Μάτι του Λονδίνου), κοντά στο Cutty Sark⚓ και στο Portobello Road Market.

“Μπορείς να είσαι θαρραλέος ή προσεκτικός. Δεν μπορείς να είσαι και τα δύο”.

Όπως και να έχει, με θάρρος και κουράγιο οι Έλληνες διαπρέπουν αλλού. Μακριά από τους αγαπημένους τους, τη γειτονιά τους, το σπίτι τους, τα ζεστά καλοκαίρια στην ελληνική άμμο…

Σε κάποια άλλη χώρα, σε κάποια άλλη ήπειρο, δυστυχώς όμως όχι στην Ελλάδα. Αλλά πάντα μα πάντα, κρατάνε μαζί τους φυλαχτό τις αναμνήσεις, τις μυρωδιές, τις γεύσεις, της πατρίδας τους!

Γέννημα θρέμμα Αγριάς, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα ασχολήθηκε με Πεζοπορικές και Ορειβατικές δράσεις όπως Ορειβασία, Ski & Snowboard, Κανο Ράφτινγκ, αναρρίχηση, ανέβηκε σε 3 κορυφές του κόσμου, μια από αυτές το 2004 συμμετέχει στην  Ελληνική Αποστολή με τον κορυφαίο Νίκο Μαγγίτση, στόχος τους, να κατακτήσουν μία από τις υψηλότερες κορυφές του κόσμου, το Ελ Μπρους στον Καύκασο, που φθάνει σε ύψος τα 5.642 μέτρα, υψώνοντας τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

 Στο Λονδίνο όπου ζει τα τελευταία 8 χρόνια κατέκτησε άλλες κορυφές. Είναι κορυφαίο στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση ως Μάνατζερ και ιδρυτής του Greek food stall, Mr.Greek δίνοντας μια γεύση Ελλάδας στους Έλληνες που μένουν εκεί και στους Άγγλους που αγαπούν την Ελληνική κουζίνα μας.

Για τον Γρήγορη Πολυμέρου υπήρξε μία μαγική στιγμή: εκείνη που ενώνει την επιθυμία με τη γνώση, το όνειρο με το επάγγελμα. Από αυτήν την πόρτα που άνοιξαν, βρέθηκαν στη διεθνή αναγνώριση.

Στηρίζουμε τους νέους σε Ελλάδα και εξωτερικό,  που με κόπο, πείσμα, υπομονή και επιμονή καταφέρνουν και δημιουργούν όμορφα πράγματα για τους ίδιους και τους γύρω τους.

This week please find Mr.Greek:

📍Saturday and Sunday at Portobello Road Market W10 5TE (closest station: Ladbroke Grove and Westbourne Park)

Please keep distances, wear face masks and stay safe!

Looking forward seeing you!

*Το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι διαφημιστικό


Comments are closed.