Σχολικό bazaar με ασφάλεια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που διοργανώνει στο Βόλο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-14:00 & 18:00-21:00) και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-14:00) μπροστά από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του “Χαμόγελου”:

Σχολικό bazaar με ασφάλεια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο

“Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει τη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία του κόσμου στα παιδιά, φέτος περισσότερο από ποτέ σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Για άλλη μία φορά διοργανώνουμε bazaars με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού μας και των δράσεών μας, Σ’ αυτά, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.

Σχολικό bazaar με ασφάλεια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο e-shop μας:Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2410-560900, thessalia@hamogelo.gr


Comments are closed.