Ανάμεσα στα κορυφαία ελαιόλαδα παγκοσμίως το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Σημαντική διάκριση στον 4ο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS απέσπασε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το χρυσοπράσινο χρώμα του, την εξαιρετική του ποιότητα, την ακαταμάχητη γεύση του.

Για ακόμη μια χρονιά το «Ελαιόλαδο Πηλίου» βραβεύεται σε διεθνή διαγωνισμό, συνεχίζοντας έτσι τον δρόμο των επιτυχιών του.

Ελαιόλαδο Πηλίου

Όντας μάλιστα το μοναδικό από τους συμμετέχοντες με διεθνείς διακρίσεις στον διαγωνισμό των Βρυξελλών, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι εταιρειών από το εξωτερικό που θέλησαν να δοκιμάσουν και να γευτούν το υπέροχο «Ελαιόλαδο Πηλίου».

Η τελετή της βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς έκθεσης ποτών και τροφίμων της «Food Expo» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 16-18 Μαρτίου. Το βραβείο έλαβε προσωπικά ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης.

Ελαιόλαδο Πηλίου

«Η βράβευση του «Ελαιόλαδου Πηλίου» στον 4ο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της διατροφικής αξίας του. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για τη νέα αυτή διάκριση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τους δύσκολους καιρούς εμείς θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε επενδύοντας σε ιδέες, υποδομές και μεθόδους για να αφήνουμε απόλυτα ευχαριστημένους τους καταναλωτές και φίλους μας με το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια με τα γνήσια υλικά της πηλιορείτικης γης. Θέλουμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη συμβολή του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας» τόνισε ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης.

Το “Ελαιόλαδο Πηλίου”

Αξιοποιώντας τους πλούσιους πόρους της πηλιορείτικης γης, την ξεχωριστή παράδοση και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τον νέο εξοπλισμό, το μεράκι και την σκληρή δουλειά του ανθρώπινου δυναμικού του η οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» παράγει ποιοτικό, θρεπτικό και γευστικό λάδι που ικανοποιεί κάθε γαστρονομική επιλογή.

Με μια αδιάλειπτη ιστορία 50 χρόνων στον χώρο της παραγωγής λαδιού το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός, όπου ήδη πραγματοποιεί εξαγωγές. Μια σχέση με τους καταναλωτές που ανανεώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς με την υιοθέτηση νέων ιδεών και τεχνικών από το «Ελαιόλαδο Πηλίου», ώστε το λάδι να μαγνητίζει με την γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Η ποιότητα του λαδιού του επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς διακρίσεις με την οικογενειακή επιχείρηση να βραβεύεται σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες λαδιού που παράγονται από την επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου της οικογένειας Βολιώτη».

Πηγή άρθρου e-thessalia.gr


Comments are closed.