Πρόσωπα της Μαγνησίας. Ελένη Λάππα, Οδηγός Αστικού Λεωφορείου

Γεννημένη στο Βόλο το 1980,τελείωσε το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας  και συνέχισε στο Δημόσιο ΙΕΚ την ειδικότητα Γραμματέας Νομικών Επαγγελμάτων. Ασχολήθηκε με εποχιακές εργασίες και με την προώθηση προϊόντων σε καταστήματα της πόλης μας. Λόγω της κληρονομικότητας από πατέρα και αδερφούς η Ελένη επέλεξε να ακολουθήσει το επάγγελμα του οδηγού.

Στα 22 της χρόνια απέκτησε το δίπλωμα Δ’ κατηγορίας με σκοπό να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Το 2005 προσλήφθηκε ως οδηγός στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  επί δύο συναπτά έτη.

Πρόσωπα της Μαγνησίας. Ελένη Λάππα, Οδηγός Αστικού Λεωφορείου

Σύζυγος μετόχου του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει και αστικό λεωφορείο  στην πόλη του Βόλου. Από το 2013 λοιπόν ανήκει στο στόλο της εν λόγω επιχείρησης έχοντας καλές εμπειρίες από συναδέλφους και επιβάτες.

Την Ελένη επίσης  θα τη συναντήσουμε στα mini bus της εταιρείας  να ανηφορίζει προς το Κατηχώρι χαμογελώντας σε κάθε δυσκολία του επαγγέλματος. Μητέρα δύο αγοριών προσπαθεί να προσφέρει τα απαραίτητα σ αυτά και στον σύζυγό της.

Πρόσωπα της Μαγνησίας. Ελένη Λάππα, Οδηγός Αστικού Λεωφορείου

 Η ίδια αναφέρει πως έχοντας πίστη και αγάπη στο επάγγελμα που ακολουθεί ο καθένας μας γίνεται  αρκετά ευκολότερο κι έτσι έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε τα πάντα. Μη διστάσετε να της μιλήσετε  όταν θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας.


Comments are closed.