Πανελλήνια διάκριση για τη Βολιώτισσα συγγραφέα Άρτεμις Παπανδρέου.

Το απόγευμα της Κυριακής, την 21η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιβλίου και του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης που διοργάνωσε ο Σύλλογος «ΛΙΝΟΣ».

Ανάμεσα σε πολλούς συμμετέχοντες η κριτική επιτροπή του Συλλόγου ξεχώρισε τα καλύτερα έργα προς βράβευση. Ένα από αυτά ήταν και το βιβλίο «Ένα χαμόγελο στον ουρανό» της Άρτεμις Παπανδρέου, το οποίο απέσπασε το Β’ βραβείο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος.

Η Άρτεμις Παπανδρέου γεννήθηκε στον Βόλο, όπου μένει ακόμα και σήμερα και εργάζεται στην τεχνική εταιρεία που έχουν ιδρύσει από κοινού με τον σύζυγό της. Η αγάπη για τη συγγραφή συνυπήρχε με την αρχή της ζωής της, αφού κατάγεται από λογοτεχνική οικογένεια. Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στα γραφεία, στις τεχνικές υπηρεσίες, στην αγάπη των παιδιών και των δύο μικρών εγγονιών της, αλλά και στη συγγραφή μυθιστορημάτων. Αξιοποιώντας τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της, συμμετέχει ενεργά στο σωματείο Ελληνική Μέριμνα Βόλου, που αποτελεί καταφύγιο θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Μετά το αγαπημένο από το κοινό «Πηλιορείτικο γαϊτανάκι», από τις εκδόσεις Μολύβι, το μυθιστόρημα «Ένα χαμόγελο στον ουρανό» είναι το δεύτερο βιβλίο της Άρτεμις Παπανδρέου. Είναι ένα μυθιστόρημα που αγαπήθηκε για την ωραία γραφή του, αλλά και την καθηλωτική πλοκή του, στην οποία η συγγραφέας έχει καταφέρει να περάσει σημαντικά μηνύματα.

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν τα 2 πρώτα βιβλία της, η συγγραφέας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μ. Σιδέρη, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Ίσκιοι στο φως», το οποίο θα βρίσκεται διαθέσιμο από τις 29/6 στα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες siderisbooks.gr


Comments are closed.