Πρώτο μετάλλιο για τα «παιδιά» του ιερέα Δ. Κοτρώτσου

Το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου. Με πολλά μετάλλια επέστρεψαν οι σύλλογοι της Μαγνησίας που έλαβαν μέρος σ’αυτό το άρθρο θα κάνουμε ωστόσο μια ιδιαίτερη αναφορά στο τμήμα κωπηλασία του Α.Σ. Δημητριάς το οποίο μετά από 4 χρόνια λειτουργίας του κατέφερε να λάβει το πρώτο πανελλήνιο μετάλλιο του κατακτώντας στην κατηγορία των ανδρών το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δίκωπου με πηδαλιούχο.

Το πλήρωμα που κατέκτησε το μετάλλιο αποτελείται από τους στους  κωπηλάτες Χρυσόστομο Τάσσιο και τον Γεώργιο Μιχάλη και πηδαλιούχο την Κοτρώτσου Παναγιώτα.

Πολύ καλές επιδόσεις έκαναν οι μικροί του συλλόγου

O Παληάς Εντουαρντ στο σκιφ παίδων κατακτώντας την δεύτερη θέση στον μικρό τελικό

Ο Χαδούλης Γεώργιος στο σκιφ παίδων κατακτώντας την τρίτη θέση στον μικρό τελικό

Η Κοτρώτσου Παναγιώτα στο σκιφ κορασίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό

Οι παίδες Χαδούλης Γεώργιος και Παληάς Εντουαρντ αγωνίσθηκαν και στην Κατηγορία εφήβων κατακτώντας την τρίτη θέση στον μικρό τελικό στο αγώνισμα διπλό σκιφ.

Στην κατηγορία των ανδρών στο αγώνισμα της τετράκωπου με πηδαλιούχο κατέκτησαν την πέμπτη Πανελλήνια θέση στον μεγάλο τελικό οι: Χρυσόστομος Τάσιος, Γεώργιος Μιχάλης, Πατέρας Κοτρώτσος Δημήτριος, Χάγιας Δημήτριος και πηδαλιούχο την Κοτρώτσου Παναγιώτα.

Σκοπός του συλλόγου και προσπάθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιγνατίου είναι να φέρουν τους νέους της περιοχής στον αθλητισμό υπό το πρίσμα της Εκκλησίας. Την αποστολή πλαισίωσαν οι προπονητές πάτερ Κοτρώτσος Δημήτριος, ο Βολιώτης ολυμπιονίκης Παπαχρήστος Στέργιος και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. Χάγιας Χρήστος.
Πληροφορίες απο www.taxydromos.gr


Comments are closed.