Μεγάλη διεθνής διάκριση για τον βολιώτη Φώτη Τάμπα

Μια σημαντική διεθνή μουσική διάκριση απέσπασε ο γνωστός Μαγνησιώτης μουσικός και τραγουδιστής Φώτης Τάμπας. Όπως έγινε γνωστό το τραγούδι του «Visions» απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στα Global Music Awards της Καλιφόρνια στην κατηγορία «Σύνθεση/Συνθέτης» (Composition/Composer). Τα Globa Music Awards είναι μια από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια.

Τα Global Music Awards στηρίζονται από το περιοδικό Billboard και από το νικητήριο βάθρο τους έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής, κάτοχοι Grammy και Emmy, όπως ο διεθνούς φήμης μαέστρος Gustavo Dudamel (που διατελεί διευθυντής της Φιλαρμονικής του Los Angeles, και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγο) ο συνθέτης και κάτοχος βραβείου Grammy Ricki Kej, ο συνθέτης Charles Denler κάτοχος Emmy, η σοπράνο Darlene Koldenhoven κάτοχος Grammy, αλλά και ο συνθέτης μουσικής για δημοφιλέστατες ταινίες, σειρές και video games Jeff Broadbent (X-MEN, NCIS, Criminal Minds).

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση του Μαγνησιώτη δημιουργού ο οποίος έχει εκφράσει το μουσικό του ταλέντο σε διάφορες είδη μουσικής και φόρμες και έχει συνεργαστεί με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ακούστε το Visions για το οποίο βραβεύθηκε ο Φώτης Τάμπας

Πηγή magnesianews.gr


Comments are closed.