Ολίβια Χατζηιωάννου: Η Ελληνίδα που βραβεύτηκε στις Κάννες και ξεσήκωσε το κοινό

Το «Red Lion» το τραγούδι της ελληνίδας καλλιτλέχνιδας Ολίβιας Χατζηιωάννου βραβεύτηκε ως το καλύτερο μουσικό βίντεο, Best Music Video, στις Κάννες, στο French Riviera Film Festival (FRFF).

Η Ολίβια Χατζηιωάννου είναι ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, μουσικός, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

Η καλύτερη μουσική στις Κάννες

Ολίβια Χατζηιωάννου: Η Ελληνίδα που βραβεύτηκε στις Κάννες και ξεσήκωσε το κοινό

Η συνθέτης και σκηνοθέτης κέρδισε το βραβείο καλύτερης μουσικής βίντεο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες. Η Ολίβια Χατζηιωάννου progressive rock metal artist που συστηνεται στη μουσική βιομηχανία με το όνομα Οh. (Olivia Hadjiioannou) τιμήθηκε από τη διεθνή κριτική επιτροπή στις Κάννες για το μουσικό της βίντεο «Red Lion» από το άλμπουμ της «Metallia».

Το διήμερο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου French Riviera Film Festival στις Κάννες. Το φεστιβάλ περιλάμβανε προβολές, VIP δεξιώσεις, τελετή απονομής βραβείων και γκαλά κλεισίματος. Το βραβείο παρέδωσε στην multi-instrumentalist και συνθέτη Olivia Hadjiioannou ο Gotham Chandna, ιδρυτής του Cloud 21 International και η Nicole Muj, ιδρυτής της Kultura PR International.

«Είμαι ευγνώμων», δήλωσε από τις Κάννες η Ολίβια Χατζηιωάννου

Αποδεχόμενη το βραβείο η Oh. Δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που κέρδισα αυτό το βραβείο και εκπροσώπησα την Ελλάδα στο FRFF στις Κάννες. Η σύγχρονη εμπορική μουσική και η κινηματογραφική βιομηχανία είναι δύσκολες προκλήσεις για τους indie μουσικούς, συνθέτες και σκηνοθέτες, ώστε να πετύχουν και να είναι επικερδής. Είμαι ευγνώμων σε φεστιβάλ όπως το FRFF, που καλωσορίζουν τις νέες δουλειές, γιορτάζουν την αυθεντικότητα και προωθούν την δημιουργική ελευθερία».

Δείτε το τραγούδι της Ολίβια που ξεσήκωσε τις Κάννες

Διαβάστε όλο το άρθρο στο iefimerida.gr


Comments are closed.