Δεύτερο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο!

Δεύτερο σπίτι-ξενώνα απέκτησε το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κιβωτός του Κόσμου στο Βόλο αυτή τη φορά στον Άνω Βόλο. Μετά τον πρώτο ξενώνα στο Διμήνι η Κιβωτός του Κόσμου απέκτησε μία ακόμη στέγη θαλπωρής, για να μπορεί να φροντίσει παιδιά που έχουν την ανάγκη ένα ζεστό περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν με ασφάλεια και αγάπη, μακριά από δύσκολες καταστάσεις που πληγώνουν την παιδική τους ψυχούλα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας η Κιβωτός του Κόσμου, απλώνει πλέον δίχτυ προστασίας σ’ επιπλέον παιδιά, προσφέροντας τους την ηρεμία που έχουν ανάγκη.

Δεύτερο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο!

Η νέα αυτή κατοικία αυτή τη στιγμή φιλοξενεί προς το παρόν 15 παιδιά (7-13 ετών). Αξίζει να αναφέρουμε πώς η δωρεά και των δύο σπιτιών έγινε από τον βολιώτη επιχειρηματία Κώστα Λούλη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στο δελτίου τύπου που είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα της Κιβωτού η βοήθεια όλων μας για να λειτουργήσει και αυτό το σπίτι είναι απαραίτητη. Εθελοντική εργασία, καθώς και προσφορά προϊόντων και τροφίμων, είναι καίρια για την ομαλή λειτουργία του Σπιτιού.Ο Πατέρας Αντώνιος ,η ψυχή της Κιβωτού, βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και ζητάει και τη δική σας βοήθεια.

Δεύτερο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο!

Για αυτό σας αναφέρουμε όλους τους πιθανούς και διαθέσιμους τρόπους που μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε.

Γραμμή βοηθείας (19828- 2,48€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και 901 11 170 170 3,67€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ -μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ) που ο κόσμος από απόσταση

Στοιχεία επικοινωνίας για όλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ή να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για εθελοντές, «Κιβωτός του Κόσμου» Διμήνι Βόλος Ήρας 8, Τ.Κ: 38 500, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421077020-30, Email: kivotosvolos@gmail.com


Comments are closed.