Πρόσωπα της Μαγνησίας-Λάμπρος Τζούμας, Τραγουδιστής

Ο Λάμπρος Τζούμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε από την εφηβεία παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στην ηλικία των 21 ετών, όπου ήδη εμφανιζόταν με μεγάλα σχήματα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης του Βόλου, ξεκινώντας παράλληλα με την δουλειά, ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Πρόσωπα της Μαγνησίας-Λάμπρος Τζούμας Τραγουδιστής

Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε βόρεια και εμφανίστηκε σε  πίστες της Θεσσαλονίκης όπως το Θέατρο Αυλαία, Μαμούνια live, Zaira live, Οδός Ανθέων, Νύχτες live κ.α.

Πρόσωπα της Μαγνησίας-Λάμπρος Τζούμας Τραγουδιστής

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα  του Ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Σταμάτης Γονίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νίκος Μακρόπουλος, Χάρης Κωστόπουλος, Λίτσα Γιαγκούση, Σταμάτης Κόκκοτας, Γιάννης Βογιατζής, Λένα Παπαδοπούλου και τους αείμνηστους Πόντιους Χρύσανθο και Θεόδωρο Παυλίδη, ενώ παράλληλα με την δουλειά συνέχισε τα μαθήματα φωνητικής, εντάσσοντας στο βιογραφικό του και μαθήματα βυζαντινής μουσικής για αρκετά χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο «Πως μπορώ να σε ξεχάσω» σε στίχους και μουσική Θάνου Ζούρη & Λάμπρου Τζούμα.

Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφορεί το δεύτερο single του με τίτλο «Φταίω εγώ» σε στίχους και μουσική Θάνου Ζούρη & Λάμπρου Τζούμα.

Το τρίτο του single κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2014 με τίτλο «Με πονάς» σε στίχους και μουσική Θάνου Ζούρη & Λάμπρου Τζούμα.

Σε συνεργασία με την ανερχόμενη δισκογραφική εταιρία @Real_Musicκυκλοφόρησε το Μάιο του 2018 το καινούργιο του τραγούδι “Ετσι που το πας” σε στίχους και μουσική του ιδίου!

Από τον Νοέμβριο του 2016 και μέχρι σήμερα εμφανίζεται  με επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης “Caramela live” στην Λάρισα.

Πρόσωπα της Μαγνησίας-Λάμπρος Τζούμας Τραγουδιστής

Περισσότερες πληροφορίες για εμφανίσεις άλλα νέα του ακολουθείστε την σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/TzoumasLabros/

Και στο insta @labrostzoumas._official

Όπως επίσης και όλες οι κυκλοφορίες του στο YouTube!!!


Comments are closed.